Autotalli tuloillaan

Meille ilmoitettiin että Teri-Talojen alihankkijana toimiva Kotasen puutyö toimittaa autotallin kattoristikot torstaina tontille. Sitä varten veimme eilen illalla sinne vinon pinon puisia lavoja, niin ei tarvitse saveen niitä ristikoita tiputtaa. Kätevä tuo Raksa-biili.

Kuvaa ei ole kun oli jo niin pimeää, mutta saumavalut ja sokkelimuuraukset oli tehty sovitusti. Nyt sitten odotellaan taloa. Alustava tieto kertoo että ensi viikolla aloitetaan autotallin pystytyksellä!

3 vastausta artikkeliin ”Autotalli tuloillaan

  1. Tänään on torstai, onkos kattoristikot tulleet? :) Tuo teidän ristikkotoimittaja onkin mulle työn kautta tuttu firma, eikä ole ollut moittimista heidän toiminnassaan milloinkaan joten toivottavasti teillä sujuu yhteistyö yhtä moitteettomasti.

Kommentointi on suljettu.