Organisointia

Huh. Sata puhelua sinne, tänne ja tuonne. Mutta nyt on organisoitu.  Kävin eilen pikaisesti pyörähtämässä tontilla ja julkisivupaneelin puuttuvat osat olivat työn alla. Ei kuvia, kun oli jo niin pimeää. Tänään pystyttäjät kertoivat puhelimitse että huomenna on valmista.

Huomenna menemme päivänvalolla vastaavan kanssa raksalle tarkastamaan talopaketin ja pystytyksen. Sitten saa taas kuviakin. Telinemiehet tulevat purkamaan telineet torstaina. Torstaina pidämme myös palaverin rakennuksella vastaavan työnjohtajan, timpurin, LVI-urakoitsijan ja Terawatin työnjohtajan kanssa. Olin yllättynyt mutta hyvin tyytyväinen että sain kaikilta lupauksen tulla paikalle samaan aikaan. Toivottavasti myös tulevat. Tarkoitus on suunnitella tulevaa työjärjestystä ja aikatauluja. Kattoasennus alkaa mahdollisesti myös torstaina tai sitten viikonloppuna, riippuen säistä. Ja siis niinpäin että jos on huono sää, tulevat meille. Joten sadetta sitten Tuusulan suuntaan, kiitos.