Siivouspäivä

Tänään oli tontilla siivouspäivä. Ei varmaan jää viimeiseksi. Perheen koko kuljetuskalusto fillareita lukuunottamatta olikin käytössä, mutta saimme siivottua perustusten tekemisten jäljiltä jääneet roskat. Se oli sikälikin hyvä että ne olivat tekijöiltä jääneet vahingossa naapurin tontin puolelle.

Raksa-biili tuli puolilleen eristepakettien muoveista ja ylijääneistä patolevyjen kappaleista. Peräkärryssä taas on styroksijäämiä. Vielä nuo pitäisi kuskata kaatikselle. Ykkösautossa puolestaan kulki pikkuraksaaja ja lapsenhoitajaksi värvätty Kristiinan äiti.

4 vastausta artikkeliin ”Siivouspäivä

  1. Joo ei lopu ihan heti tuo siivoaminen :D Pakkausjätettä ja muuta roskaa kertyy kyllä todella käsittämättömiä määriä. Meillä oli raksan ajan pihassa roskalava, joka tyhjenettiin kerran (tosin oli reilusti ylitäynnä). Melkein täynnä se oli silloinkin kun pois vietiin.

Kommentointi on suljettu.