Levytystä

Ehdin vihdoin pariksi illaksi autotallin ja tulos on tämä:

Autotallin ja varaston levytys on siis valmis. Toki vielä pitää vähän tasoitella ja maalata, mutta kipsilevyt ovat nyt paikoillaan. Vähän se on paikoitellen kuin tilkkutäkki, kun kokonaiset levyt loppuivat, vaan eipä tuo autotallissa haittaa. Seuraavaksi siis tasoitusta ja maalausta.

Yhden tuollaisen pikku-ikkunan alta levy vielä puuttuu, mutta siihen onkin tarkoitus laittaa vaneri. Siten siihen saadaan paremmin lavuaari ja kaakelit kiinni. Käytämme tuolla kylppäreistä yli jääneitä kaakeleita, valkoista seinälle lavuaarin kohdalle ja tumman harmaata lattialle lavuaarin eteen.

Pitäisi myös keksiä millä tallin betonilattia päällystetään. Joku maali, massa tms. joka kestäisi vettä ja nastarenkaita. Onko ehdotuksia?

6 vastausta artikkeliin ”Levytystä

  1. Tuohon olisi oikeasti kannattanut hiertää MasterTop-pinnoite lattiavalun yhteydessä. Nyt sitä ei enää saa mutta paremmat jälkeenpäin laitettavat 2-komponenttipinnoitteet saattavat olla myös työläitä (ainakin jos itse tekee). MasterTopin ja epoksipinnoitteen varmin ero on liukkaus lumisen kengän alla.
    Netistä löytyy hakusanalla ”lattiapinnoitteet” koko joukko linkkejä.

  2. Niin ne vaihtelee alueittain, meillä eka kysymys oli ”kait siihen MasterTop hierretään pintaan”.

    Autokatoksen betonipinta käsiteltiin Soledon betonikyllästeellä joka näyttäisi toimivan. Pinnasta ei juuri lähde pölyä ja vesi jää pintaan (eli ehtii valumaan pois). Pinta on kerran käsitelty toissa kesänä ja edelleen toimii. Aineet löytyy linkistä http://www.soledo.fi ja niitä myi ainakin RTV.

Kommentointi on suljettu.