Puukeskus

Timpurimme pyynnöstä kävin avaamassa tilin Kivenlahden Puukeskukseen. Saavat timpurit hakea sieltä sitten tarvikkeita raksalle tullessaan. Ja voihan sieltä tilailla jotain isompaakin. Alennuksiakin lupailivat. Hyvä mieli jäi kun tilin avaamisen yhteydessä sain aloituspaketin, jossa oli saha, puukko, rullamitta, sorkkarauta, rakentajaliivi, pari lippistä ja mikä tärkeintä näin bloginpitäjän näkökulmasta, hiirimatto! Toivottavasti palvelu toimii yhtä hyvin jatkossa.

Timpureista puheenollen, Teri-Talot kysyi josko timpurimme hoitaisivat heidän laskuunsa edellisessä kirjoituksessa mainitut vanerijäykisteet. Sehän sopii ja parempikin oikeastaan niin, sillä silloin emme ole kiinni Terin miesten aikatauluissa, jotka ilmeisesti ovat aika täynnä. Pientä säätöä jäykistelyasiassa toi myös yläkerran työhuoneen sisäikkuna olohuoneen suuntaan. Se kun oli jäänyt kokonaan pois jäykistyslaskelmista. Onneksi arkkitehtimme huomasi asian ja sekin saatiin järjestykseen.

Nyt sitten pitkästä aikaa viikonlopun viettoon möksälle, ja ensi viikolla sitten täysi rähinä päälle timpureiden ja putkimiehen voimin!

5 vastausta artikkeliin ”Puukeskus

  1. Hei, käyn täällä jo suunnilleen päivittäin koska blogijuttuja tulee niin usein. Tosi mukavaa seurata projektia! Pikku kysymys johon ehkä joku lukijoistakin saattaa osata vastata; onko taloudellisempaa rakentaa yksikerroksinen suuremmalle pinta-alalle vai korkeuteen ja pienemmälle? Varmaan aika hassu kysymys jonkun mielestä mutta meikäläinen kun ei vielä ole tutustunut numeroihin lainkaan. Kiitoksia etukäteen ja mukavaa viikonloppua!

  2. Sahrami: Kiitos!

    Hemihus & Markus: Varmaankin pääsääntöisesti yksitasoinen on jonkun verran halvempi, jäähän siitä välipohja kokonaan pois ja esim. rappuset myös. Talot ovat kuitenkin kaikki erilaisia, joten tarkkaa vertailua lienee mahdoton tehdä.

    Yksitasoisen hintaa nostavat esim. suurempi kattoala ja samoin perustukset. Jos vielä joutuu paaluttamaan, niin paalujakin menee enemmän. Toisaalta esim. putki- ja ilmastointi työt ovat yksinkertaisempia.

  3. Hei, tosi hyviä vastauksia, kiitos kovasti! Mietin kanssa että tuota maapohja- ja perustustyötä on tehtävä paljon suuremmalla alalla kuten myös kattoa. Toisaalta en tunne korkeudesta aiheutuvia kuluja koska noihin julkisivuun liittyviin rakennelmiin, ja tulihan siinä mainittua ilmastoinnit suun muut. Kompleksiutta riittää! Noh, jostain on aina tingittävä jotta muuta saisi eli katsotaan nyt pikku hiljaa mitä huushollin toinen maksaja miettii. /Nina

Kommentointi on suljettu.