Doodle

Rakennusprojektin aikana ja tietysti usein muulloinkin voi tulla tarve sopia esim. tapaamisista usean henkilön kesken. Jotta välttyy sähköposti- tai puhelinrumbalta voi käyttää vaikkapa ilmaista palvelua nimeltä Doodle. Koolle kutsuja luo Doodleen tapahtuman, merkkaa itselleen sopivat ajat ja lähettää palvelun kautta muille osallistujille linkin sähköpostitse. Viestin saatuaan muut käyvät linkin kautta lisäämässä kalenteriin itselleen sopivat ajat ja sitten vaan toivotaan että yhteinen aika löytyy. Yllättävän kätevää!


Tässä tapauksessa yhteinen aika löytyi perjantaina klo 18:00

Doodlessa voi myös järjestää äänestyksiä, vaikkapa siitä missä tavataan. Kannattaa kokeilla.

2 vastausta artikkeliin ”Doodle

  1. Moi Harri!
    Vastavierailulla Rauhalanrakentajista :)
    Doodle näyttää fiksulta jutulta, sille löytyy varmaankin käyttöä, kiitos vinkistä!
    Tosi kivan tuntuinen pohja teillä!
    Tsemppiä projektiin!

Kommentointi on suljettu.