Samaan aikaan toisaalla

Vaikka yksi päivä vietettiin Muumimaailmassa (täytyy Pikkuraksaajankin lomailla), pientä edistystä olemme saaneet aikaiseksi. Räystästä maalattiin lyhyt pätkä taas eteenpäin. Vaikka noilla korkeilla tikkailla tuonne ylettyykin, ei se silti mitään herkkua ole tikkaiden huojuessa ja käsien loppuessa kesken. Pitäisi olla ainakin kolmas käsi, niin saisi pidettyä kiinnikin jostain, kun yhdellä kädellä sutii ja toinen pitelee maalipurkkia. Ensi viikolla loman alkaessa haemme toki nosturin avuksi talon maalaukseen, mutta olisi hyvä saada talli edes johonkin kuosiin ennen sitä.

Autokatokseen on perustettu lautojen maalauspiste. Noista laudoista pitäisi tulla autokatoksen alakatto. Hutera halpis-rakennusteline toimii mainiosti lautojen kuivaustelineenä.

Varastokin alkaa pikkuhiljaa näyttämään varastolta saatuani työpaikalta sosialisoidut vanhat, mutta tukevat metallihyllyt paikoilleen. Auttaa kummasti tavarakaaokseen. Tekniseen tilaankin mahtuu taas sisälle pitkästä aikaa…

Tuskaisen hidasta tämä eteneminen kyllä on. Töiden jälkeen illat ovat kovin lyhyitä, jommankumman pitää jatkuvasti vahtia naperoa, kaupassa pitää käydä ja pyykkiä pestä yms. yms. Ehkäpä tuo loma auttaa hetkeksi aikaa.

Ai niin, jos jollekin kelpaa niin 3 kpl tuulensuojalevyä on jäänyt ylimääräiseksi. Saa hakea pois.

Yksi vastaus artikkeliin ”Samaan aikaan toisaalla

  1. Meidänkin talo kaipaisi kaiken näköistä sutimista. Motivaatio on ollut nyt muuton jälkeen enemmän sisäpuolen puuhissa. Taitaa jäädä isommat maalaukset ensi kesään, kunhan pohjat saadaan nyt tehtyä.

    Hienot hyllyt olet saanut. Itse olen yrittänyt katsella autotalliin kierrätyskamaa, mutta ei ole vielä löytynyt. Meidän varastoon virittelin Ikean hyllyt, jotain piti saada nopeasti, jotta varaston tavarat saatiin pois autokatoksesta.

    Mukavaa kesänjatkoa ja muistahan lomaillakin vähän :)

Kommentointi on suljettu.