Hiphurraa!

Kuudes kerta toden sanoo! Meillä on vihdoin KHH:n allaskaapissa oikeanlainen ovi! Juttuhan meni niin että ensimmäinen ovi oli väärän kokoinen, toinen hävisi matkalla, kolmannessa kahvan vaatima kolo oli jyrsitty väärään kohtaan, neljännessä sitä ei ollut jyrsitty ollenkaan ja viidennessä oli väärän mallinen kahva.

Hyvitykseksi sekoilusta saimme Puustellilta Iittalan All Steel setin, jossa oli iso kattila, pienempi kasari sekä paistinpannu. Varsin laadukkaan oloisia ovat ja tulivat tarpeeseen, kun suurimman osan vanhoista jouduimme heittämään pois induktiolieden takia.

8 vastausta artikkeliin ”Hiphurraa!

  1. Täytyy sanoa, että joku ei ole kuunnellut asiakasta, oli se sitten loppuasiakas tai sisäinen asiakas jos kuudennella kerralla osutaan maaliin. Tossa pienen ovilehden toimituksessa ilmeisesti kokeiltiin aivan sokkona, että mikähän siihen sopisi…

    terv, Ari

  2. Onneksi saitte ihan hyvän hyvityksen tuosta sekoilusta! Ei luulisi yhden oven voivan olla noin vaikea toimittaa oikein.

  3. Aika mega-Murphy meininkiä, että yhtä ja samaa ovea pitää leipoa kunnioitettavat kuusi kertaa. Toivottavasti ovenne palvelee nyt vähintään 10 vuotta ilman haavereita.

    All Steel -sarja on tyylikäs, ja varmaan myös laadukas.

  4. Uunisepät: Kiitos!

    Muut: Juu, olihan tuo vähän sellainen ”itkeäkö vaiko nauraa” -tilanne. Enimmäksen se kuitenkin huvitti.

Kommentointi on suljettu.