Vettä!

Nyt tulee vettä, myös lämmintä, hanoista! Tai vasta yhdestä, mutta sekin asia edistyy taas tänään. Samoin saataneen vessanpytyt paikoilleen. Keittiön hana joutuu odottamaan välitilan lasia ensi viikkoon.

Märkätilojen kattopaneelit valmistuvat asennuksen osalta tänään. Osa laitettiin paikoilleen ilman vahaa, koska timpurit ovat nopeampia asentamaan noita kuin me vahaamaan. Vahataan nuo sitten paikoillaan. Tässä näkyy hyvin sävyero vahatun ja vahaamattoman välillä:

Eteisen ja vaatehuoneen laatoitus valmistui eilen pienen tuskan jälkeen. Laatta-apu II:lta meinasi jämähtää sauma-aineet laattojen pintaan, mutta saatin yhteistuumin ne siivottua pois. Nyt on siis kaikki laatoitukset valmiita.

Aamulla oli vilskettä raksalla. Timpurit jatkoivat omia hommiaan ja paikalle saapui Terawatista kolme sähkömiestä ja lisäksi vielä Elisan asentaja. Putkimies ja keittiökalusteasentaja tulevat myös. Toiveissa oli että saisivat yhteistuumin liesituulettimen asennuksen loppuun; putkimies (myös IV-mies) tekee hormiliitoksen, sähkärit kytkee sähköt, kalusteasentaja asentaa liesituulettimen ja timpurit ovat nostoapuna.

Yksi vastaus artikkeliin ”Vettä!

  1. Mahtavaa! Teillä on kunnon tohina nyt päällä. Muistan tuon vaiheen, kun raksalla pörräsi tyyliin 8 miestä oman lisäksi. Ja valmista tulee:). Muuttopäivää odotellessa siis:).

    WordPresskin on muuten temppuillut oikein urakalla, ihan menee hermot… argh.

Kommentointi on suljettu.