Aloituskokous pidetty

Tänään pidettiin aloituskokous tontilla. Eipä siinä ihmeitä ollut. Aiheeseen liittyvää löpinää, papereiden täyttelyä, sijainnin ja koron toteamista sekä yleistä patsastelua. Mutta nyt saataisiin siis aloittaa!

Kuvassa vasemmalta kunnan valvontatarkastaja, pääsuunnittelija, vastaava työnjohtaja ja Kristiina

Kunnan tyypit olivat käyneet merkitsemässä talon ja autotallin paikat. Tallista taitaa muuten tulla aika iso… no parempi sekin kuin liian pieni. Muutenkin mittasuhteet taas yllättivät. Kaikki näytti niin suurelta. Vaikka kyllä ne varmaan taas pienenee, kun saadaan rakennukset pystyyn.

Tähän tulee meidän autotallin kulma!

Myös korko oli siis merkitty ja totesimme sen sopivaksi. Nyt täytyy vaan toivoa että nuo merkit pysyvät paikallaan siihen asti kunnes niitä tarvitaan.

Lattian korko kätevästi lyhtypylväässä

2 vastausta artikkeliin ”Aloituskokous pidetty

  1. Kauanko teillä kesti kokous tontilla? Luulisin kyllä, että teillä on positiivinen ongelma, jos tuntuu liian isolta. Minä puolestani pelkään kovasti, että talostamme tulee aika napakka ja osa huoneista ovat aika pienet. Mutta isompaa meidän tontille ei saa rakentaa, joten näillä mennään :)

Kommentointi on suljettu.