Hyvää ja huonoa palvelua

Viime viikon torstaiksi oli sovittu tapaamiset kahden eri talotehtaan edustajien kanssa. Toinen ilmoitti ennen tapaamista ettei tarjouslaskenta ole ehtinyt valmistua. Uusi tapaaminen on sovittu ensi tiistaiksi. Toivottavasti tarjous on silloin valmiina.

Toisen talotehtaan edustajan kanssa oli sovittu tapaaminen hänen Helsingin asunnolleen. Kun olimme alaovella ja soitimme kysyäksemme ovikoodia, hän vastasi Torniosta ja kertoi olevansa sairaana. Kiitos tiedosta. Uusi tapaaminen samaan paikkaan oli sovittu täksi aamuksi. Kun olimme alaovella ja aioimme soittaa kysyäksemme ovikoodia, tuli tekstiviesti jossa hän kertoi olevansakin Vantaan konttorilla. Sepä kiva.

Kahden ruuhka-aikaan turhan takia tehdyn ajelun Helsingin keskustaan, töistä poissaolon ja yleisen hatutuksen jälkeen kyseinen talotehdas saa kyllä antaa aika ylivertaisen tarjouksen, jos aikoo kaupat tehdä. Jos nyt ylipäätään tuollaisen toimijan kanssa uskaltaa asioida ollenkaan.

Jokin aika sitten tein terassin lasituksista suunnitelman erään lasituksia tarjoavan yrityksen nettisivuilla. Sieltä soittikin kaveri samana päivänä. Hänelle ei sopinut tapaaminen virka-ajan jälkeen, joten hän ehdotti tapaamista kolleegansa kanssa eiliselle. Sovimme että he lähettävät vielä osoitteen ja varmistuksen ajasta sähköpostilla. Sanomattakin lienee selvää ettei sähköpostia ikinä tullut. Mutta tuon ensimmäisen kaverin kolleegan toinen kaveri soitti eilen. Hän kertoi että tuo kolleega oli jäänyt kolmen viikon sairaslomalle ja että hän hoitaa meidän asiaamme nyt. Tapaaminen on tämän kolmannen kaverin sovittu maanantaille ja nyt on osoitekin tiedossa. Saas nähdä saadaanko tähän vielä neljäskin tyyppi mukaan…

Eilen kävimme kahdessa eri keittiökalusteliikkeessä juttelemassa ja katsomassa tarjontaa. Myyjät olivat mukavia, asiantuntevia ja palvelu hyvää. Kirjoittivat taustatietoja ja toiveita muistiin suunnittelun tueksi ja sovimme suunnitteluajat viikolle 10. Silloin pitäisi saada jotain tarjouksiakin. Tänään ajattelimme käydä vielä ainakin yhdessä keittiökalusteliikkeessä.

Eilen oli sovittu maaperätutkimus ja pääsuunnittelijamme ilmoitti juuri että on jo saanut kuvat ja suunnittelu voi jatkua.

Yksi vastaus artikkeliin ”Hyvää ja huonoa palvelua

  1. Olen tässä miettinyt, että sellainen ammattinimike, kun EDUSTAJA pitäis poistaa. Tilalle MYYJÄ. Siitähän tässä on kysymys. Ja pienennetään peruspalkkaa ja lisätään provisiota. Eiköhän rupea kiinnostamaan.

Kommentointi on suljettu.